Kapcsolat

Kapcsolat

Galéria
1052 Budapest Petőfi Sándor utca 11.

Telefon:
+36-30-960-5758
+36-1-235-0277

E-mail:
shop@magma.hu

Ünnepi nyitvatartás:
december 23-ig minden nap 10-18
december 24-én 10-14 óráig

Név*

Email cím*

Tárgy

Üzenet

Elfogadom a Adtvédelmi Nyilatkozatot*

A Galériáról

Egy galéria, ami nemcsak nevében az, hanem minden porcikáját úgy próbálták kialakítani, ahogy elvárható egy, a tárgyalkotókat kiszolgáló önálló, büszke, de mégsem tolakodó „üzlettől”. Mielőtt elmerülnénk a témában, néhány szó azokról a paraméterekről, melyekkel kell, hogy rendelkezzen egy HELY.

   Az üzlet Budapest belvárosában a Petőfi Sándor utcában található, a több mint 200 m² kiállítói terület két szinten osztozik. A belső tér elegáns, de visszafogott,−B. Szabó Veronika tervei alapján− mindenkor hagyja érvényesülni az ott kiállított mobíliákat és egyéb kiegészítőket. Minden megtalálható, ami egy lakásban szükséges lehet. Elsősorban a fiatalabb korosztály ízlését kiszolgáló, „gyárthatóság és funkcionalitás” elvét szem előtt tartó tárgyakat láthatunk. Az utcára néző óriási üvegfelületek kellemes nézelődésre adhatnak lehetőséget az érdeklődőknek és potenciális vásárlóknak. A belső tér kialakításánál a természetes anyagok, a natúr fa és az alumínium szürkéje dominál.

    Az üzletben található tárgyak között megtalálható erőt képviselnek a mai magyar, fiatal tervezők munkái. Cél, hogy eme friss gondolkodású és nyitott magyar iparművészeket nemcsak hogy megismerje, de otthonába is vigye az erre igényes közönség.

   Helyet akarunk adni Magyarországon a magyar iparművészetnek melyet már-már elfeledni láttunk. Művészeink egyetemi éveik alatt megannyi külföldi ösztöndíjhoz jutnak s a diploma megszerzése után külhoni pályázatokat nyernek, melyek biztosítanak bennünket arról, hogy nem csak tehetséggel, hanem naprakész tudással vannak felvértezve mikor tárgyaikat tervezik és kivitelezik.